Категорія
Сорт відноситься до виду Cucurbita Maxima (гарбуз великоплідний ). Дозрівання 95-105 днів від сходів. Рослина довгоплетиста, довжиною до 1,2м, плоди витягнутої веретеноподібної форми вагою до 18 кг. Шкірка тонка, рожевого кольору, м'якіть щільна , помаранчева , солодка , мало волокниста , відмінного смаку. Лежкість плодів висока . М'якіть в замороженому вигляді може зберігатися дуже довго без втрати смакових якостей , що для гарбуза є великою рідкістю. Кращим терміном для висіву насіння в ґрунт є кінець квітня - початок травня, краще коли земля прогріється до +100. Сіють квадратно-гніздовим способом. Глибина загортання 5-7см. Норма висіву 2 насінини на 1пог.м.