Категорія
Сорт середньостиглий, високоврожайний. Плоди округлі або округло-плоскі, дуже великі. Максимальна маса досягає 50 кг, середні плоди важать 10-14 кг без поливу та 15-25 кг з поливом. Шкірка гарбуза оранжева. М'якоть товщиною 12-14 см, інтенсивно-оранжева, щільна, хрумка, солодка, містить багато каротину та інших корисних речовин. Використовується для виготовлення соків, пюре, у кондитерських виробах, для дієтичного харчування, а також як кормова культура. Добре зберігається. Кращим строком висіву насіння в грунт є травень — червень. Можливе вирощування через розсаду. Рослинам необхідний простір і хороше освітлення. Для отримання плодів максимального розміру на пагоні залишають тільки першу зав’язь. Щоб плоди добре дозріли, рослини прищепують. Сіють гарбуз квадратно-гніздовим способом. Вегетаційний період — 112-120 днів.