Категорія
Новий, пізньостиглий сорт. Період від сходів до початку господарської придатності 95-105 днів. Урожайність висока, 5-6 кг / м2. Коренеплоди гладкі, середньої довжини, подовжено-конічні, масою 200-250 г. Смакові якості відмінні, м'якоть солодка, соковита, ніжна. Використовується для споживання у свіжому вигляді та кулінарної переробки. Коренеплоди добре зберігаються і транспортуються. Сорт пластичний, стійкий до стрілкування та розтріскування.
Посів насіння в борозенки на глибину 1,5-2,0 см. До появи сходів посіви рекомендуємо укрити плівкою для збереження оптимальної вологості грунту. З розвитком перших двох пар справжніх листочків рослини проріджують. Друге проріджування проводять, коли коренеплоди досягнуть діаметра 1 см. Можливий підзимовий посів (в кінці жовтня-початку листопада) на глибину 3 см. Рослинам необхідні своєчасні поливи, прополки, розпушування та підживлення.