Категорія
Гарбуз створює казковий настрій, наповнене чудовим смачним ароматом. У поєднанні з корицею, ваніллю, імбиром можна створювати дивовижні десертні зимові сюрпризи. Зовні гладка сіро-блакитна красуня може похвалитися дуже твердою корою. Солодка, соковита, середньої твердості м'якоть має яскраво помаранчевий колір. Кущі розвивають потужні пагони. З одного квадратного метра можна зібрати до 4кг врожаю. Плоди кулястої, сплющеною форми, масою 8-10 кг кожен. Стійкий до різних хвороб, перепадів температури і посухи, сорт «Солодка зима » визріває на території України. Вегетаційний період становить 120-125 днів. Висаджувати розсаду або насіння у відкритий грунт рекомендована після 15 травня під тимчасове укриття. Гарбуз «Солодка зима » готова до вживання, коли всихає плодоніжка. Плід акуратно відокремлюють від стебла.