Категорія
Ранньостиглий вид салату, урожай якого можна збирати дуже часто після посіву насіння.
Однорічна рослина з прямим стеблом. Нижні листя черешкові перисто-розсічені, стеблові - цілісні і гострі, синьо-зеленого кольору.
Дана культура призначена для всесезонного вирощування у відкритому і закритому ґрунті. Крім того, салат можна успішно вирощувати на підвіконні в ємностях з дрібним шаром ґрунту або в піддонах з зволоженими органічними матеріалами (пісок, торф, тирса).
Зелень має гострий пікантний смак, що нагадує гірчицю.
Свіже листя цієї культури добре поєднується з іншими інгредієнтами в салатах, вони добре підходять для прикраси готових страв, а також використовуються в якості приправи до супів і підлив.