Категорія
Середньоранній сорт, призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях, є одним із найпоширеніших сортів гострого перцю у світі. Рослина теплолюбива, досягає 60-90см заввишки. Зрілі плоди яскраво-червоного кольору, подовжено-конічної форми, масою 40-80г. М'якуш – темно-червоний, товстий. Пекучі та гострі на смак, плоди містять велику кількість вітаміну А і С. Гострий перець також має антиоксидантні властивості, сприяє поліпшенню апетиту та травлення, знижує ризики захворювання серцево-судинної системи, покращує кровообіг. Насіння висівати на розсаду наприкінці лютого-початку березня. Пікірують у фазі 1-2 справжнього листя. У теплиці, що не опалюються, 60-65 денну розсаду висаджують наприкінці травня - початку червня, за схемою 50*40см.